19 de juny de 2011

FESTA DE FINAL DE L’AMPA DEL CURS 2010-2011

Les famílies de l’escola han celebrat la festa de final de curs organitzada per l’AMPA en una jornada festiva en què els pares i mares han pogut gaudir de les exhibicions de les activitats extraescolars del seus fills i filles amb representacions teatrals dels alumnes de P-4 a 1r. i diverses actuacions en anglès dels alumnes que han fet aquesta activitat durant el curs.
Després, s’han fet les exhibicions de patinatge, bàsquet amb sessions d’entrenament i dos partits de futbol sala. Les activitats han acabat amb un partit de futbol sala en el qual han participat una desena de pares de l’escola i el lliurament dels trofeus als alumnes de bàsquet i futbol sala.
A més, a l’inici de la tarda els alumnes han participat en el mercat d’intercanvi de llibres usats i durant tota la tarda hi ha hagut una paradeta d’artesania feta per l’AMPA i dues més de col·locació d’extensions de fantasia i de tatuatges en les quals han col·laborat de forma altruista pares i mares de l’escola. La jornada ha acabat amb el sopar i una sessió de ball que s’ha allargat fins a la nit.